Inschrijving voor dit tuinseizoen

Het moestuinproject Sterrenburg staat open voor Dordtenaren in de omgeving van het moestincomplex die op een stukje grond van circa 10m2 biologisch willen tuinieren en hun tuintje het hele jaar door willen onderhouden.
Daarvoor kunnen zij zich als aspirant-lid met onderstaand formulier inschrijven bij De Rijke Sterrentuin, de vereniging achter het moestuinproject.

Aspirant-leden komen op volgorde van binnenkomst in aanmerking voor een tuintje. Na de inschrijving volgt een uitnodiging voor een afspraak op de tuin. Besluit de bezoeker om lid te worden dan reiken we een sleutel van het hek uit en kan de nieuwe tuinder meteen aan de slag. Vervolgens bevestigen we het lidmaatschap en krijgt de nieuwe tuinder de nodige informatie voor betaling van de borgsom voor de sleutel van het hek (eenmalig 20 euro) en van de jaarlijkse bijdrage op onze bankrekening (25 euro per jaar).

(Aspirant-)leden van De Rijke Sterrentuin onderschrijven de gebruikersovereenkomst met de gemeente, de statuten en het bijbehorende reglement. Deze drie documenten zijn hieronder te downloaden.
1. gebruikersovereenkomst
2.  model statuten 
3. het bijbehorende reglement


 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
:
:
:
:
*:
*:
Kalender
Verification code (SPAM protection)*: