Inschrijving voor dit tuinseizoen

Het moestuinproject Sterrenburg staat open voor Dordtenaren die op een stukje grond van circa 10m2 biologisch willen tuinieren en hun tuintje het hele jaar door willen onderhouden.
Daarvoor kunnen zij zich als aspirant-lid met onderstaand formulier aanmelden bij De Rijke Sterrentuin, de vereniging achter het moestuinproject.

Na de aanmelding volgt een uitnodiging voor een afspraak op de tuin. Besluit de bezoeker om lid te worden dan reiken we een sleutel van het hek uit en kan de nieuwe tuinder meteen aan de slag. Vervolgens bevestigen we het lidmaatschap en krijgt de nieuwe tuinder de nodige informatie voor betaling van de borgsom voor de sleutel van het hek (eenmalig 20 euro) en van de jaarlijkse bijdrage op onze bankrekening (25 euro per jaar).

(Aspirant-)leden van De Rijke Sterrentuin onderschrijven de gebruikersovereenkomst met de gemeente, de statuten en het bijbehorende reglement. Deze drie documenten zijn hieronder te downloaden.
1. gebruikersovereenkomst
2.  model statuten 
3. het bijbehorende reglement


 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
*:
*:
*:
*:
*:
*:
:
:
:
:
:
*:
*:
Kalender
Rekensommetje ter bescherming tegen SPAM*:

 

Als de aanmelding gelukt is, verschijnt daarover een bericht in het venster, zoals hieronder. Bovendien krijgt u vrijwel onmiddellijk per mail een bevestiging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krijgt u dit bericht niet, dan is de aanmelding helaas niet gelukt. Maar u kunt het natuurlijk opnieuw proberen.

Let wel even op dat ook het resultaat van het rekensommetje onderaan is ingevuld - dit extra veld dient er voor om spam-berichten tegen te gaan.

Basis template Stephan Fischer